Alpe d'Huzes Dinershow groot succes

maandag 7 mei 2012




Afgelopen zaterdag vond in de sfeervolle en afgeladen kapelzaal van Hotel-restaurant La Sonnerie in Son en Breugel de Alpe d'Huzes Dinershow voor KWF Kankerbestrijding plaats. Deze avond werd door de broers Kees en Edwin Sanders georganiseerd  in samenwerking met Vera van den Boogaard van evenementen organisatiebureau 2Do Events.

Het  doel, zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.

De 92 gasten hebben vanaf 19.00 uur onder het genot van een heerlijk 5 gangen diner kunnen genieten van een gevarieerd programma met een lach en zo nu en dan ook een (kleine) traan.

Na de muzikale aftrap door de Drie Vraagtekens  werd tijdens een serieus moment door presentator Raymond Bonnier, samen met Kees en Edwin, kort stil gestaan bij het hoe en waarom van deze avond. Edwin benadrukte nog eens dat één op de drie Nederlanders te maken krijgt met kanker en hoe belangrijk het dus is dat we ons met z'n allen blijven inzetten voor KWF Kankerbestrijding.

De Drie Vraagtekens namen daarna het muzikale heft weer in handen en zorgden voor een vrolijke en uitgelaten stemming in de zaal. Aansluitend waanden de mensen zich door  de ZIngende Vlaaien, Erica van Dijck en Ellen Sijbers, met hun vrolijke meezingers even terug in de jaren zestig.

Eregast van de avond was Jan Peeters. Met zijn indrukwekkende basstem is Jan al ruim 40 jaar microfonist en presentator bij vele (inter)nationale wielerevenementen. In een leuk vraag en antwoordspel kwamen de gasten meer te weten over deze inmiddels 73-jarige wieler  icoon.

Veilingmeester Raymond Bonnier bracht daarna op vakkundige wijze een zevental kavels aan de man cq vrouw. Toppers waren een limited edition wielershirt speciaal gemaakt in verband met het afscheid van Michael Boogerd in 2007 en een prachtig schilderij van Carel Sarton.

En dat Carel Sarton niet alleen een bekwaam schilder is liet hij aansluitend zien in de try out van de Elvis Returns Theatertour. Op overtuigende wijze liet Carel the King of Rock 'n Roll herleven in de Kapelzaal van La Sonnerie. Samen met het voltallige 13-koppige gezelschap van Elvis Returns liet hij het oude klooster trillen op zijn grondvesten. Dik verdiend was dan ook de staande ovatie die Carel en zijn muzikale vrienden kregen aan het einde van hun optreden.

Door de fantastische medewerking van Hotel-restaurant La Sonnerie, de firma Foolen Audio & Light, 2 Do Events, de Drie Vraagtekens, de Zingende Vlaaien en Elvis Returns kon ruim na middernacht een cheque van
€ 3500,- worden overhandigd aan Kees en Edwin Sanders ten behoeve van KWF Kankerbestrijding.

0 reacties:

Back to TOP