Hoogste sponsorstand ooit!!!

zondag 8 mei 2011

Drie jaar doet team Alpe d'Achmea nu mee met het evenement Alpe d'HuZes. De eerste maal is er een geweldige start gemaakt met een uiteindelijk sponsorbedrag van € 53.000,-. Vorig jaar werd dit gigantisch overtroffen met een bedrag van € 112.500,-.
Dit jaar is het bedrag van vorig jaar nu al gehaald. Het is ongelooflijk, maar de teller staat inmiddels op € 115.926,- Een gigantisch bedrag, welke uiteraard in zijn geheel ten goede komt aan diverse projecten voor kankerbestrijding. Met nog precies een maand te gaan kan dit bedrag nog gaan oplopen.

Hoe dan ook het is een geweldig resultaat. Als ik de site van Alpe d'HuZes mag geloven zijn zij ook al over het bedrag van vorig jaar heen. Het streven is 20 miljoen. Het kan toch niet waar zijn .............

Makkelijke doelen blijken vaak niet haalbaar. Onmogelijke en gewaagde doelen hebben een betere kans van slagen. Als de wil er is, dan is er een weg. Voor ons een weg omhoog. Een weg naar de top van ons kunnen. En als we de top gehaald hebben weten we dat deze top voor anderen niet meer bereikbaar zijn.

Daar fietsen en rennen we voor. Daar zijn alle inspanningen, al het zweet en al de pijn voor bedoeld. Het voor anderen mogelijk te maken dat na een immense strijd ook de top gehaald kan worden.

We zijn op de goede weg, maar we fietsen door!!!!!!!!!!

0 reacties:

Back to TOP