PV van Achmea locatie Leeuwarden voert actie

dinsdag 26 april 2011

PV "Om 'e Toer" van Achmea locatie Leeuwarden voert actie voor Team Alpe d'Achmea
De Personeelsvereniging van Achmea locatie Leeuwarden heeft mij, Gerrit Abma, als enig lid van Team Alpe d'Achmea afkomstig van deze locatie, geholpen met actievoeren voor Alpe d'HuZes. Deze PV-actie heeft maar liefst €2000,= opgebracht!
De maandelijkse opening van het PV café "De Zaak" stond op 19 april geheel in het teken van Alpe d'HuZes. De kern van de actie was een grote verloting met schitterende prijzen (hoofdprijs een IPod Touch), die allemaal door sponsors beschikbaar zijn gesteld. Tweemaal hebben we tijdens de lunchpauze met een AD6-kraam in de centrale hal loten verkocht en op dinsdag 19 april zijn we met een heus "Promoteam", gekleed in AD6-tenue, de kantoren door geweest om de laatste loten te verkopen. Dat liep gesmeerd en in no time waren alle 1400 loten verkocht.





In het PV café was 25% van de omzet van 19 april voor het goede doel en als klap op de vuurpijl reikte het bestuur van de PV nog een cheque uit van € 500,=. Samen met de opbrengst van broodjes kroket en de inhoud van de AD6-fooienpot werd de € 2000,= benaderd, wat door de PV nog even heel genereus naar boven werd afgerond.
Het café was die avond omgetoverd tot AD6-bastion met posters, ballonnen en een spandoek van het KWF en AD6, en vertoning van films van Team Alpe d'Achmea van voorgaande jaren. De aanwezigen konden ook fysiek het AD6-gevoel ervaren op een 2-tal spinning-bikes, beschikbaar gesteld en begeleid door Achmea Health Center, die qua weerstand ongeveer waren ingesteld op de belasting van een helling van 9%. Vijf minuten volhouden met een trapfrequentie van minimaal 80 rpm leverde een consumptiebon op, waarmee het verloren vocht weer wat kon worden aangevuld.

Al met al een zeer geslaagde actie en een ontzettend leuke avond. Hulde aan iedereen, die heeft geholpen om hiervan een succes te maken!

Alle foto's zien!! Klik op de volgende link
https://picasaweb.google.com/110420331810695055517/PVCafe?feat=email#

0 reacties:

Back to TOP