Opbrengst spinningmarathon Hilvarenbeek

zondag 17 april 2011

Op 9 april is de spinning marathon gehouden in de Hispohal te Hilvarenbeek.
Ruim 120 deelnemers hebben 1.897 euro bij elkaar gebracht voor het goede doel KWF kankerbestrijding.

De avond stond in het teken van opgeven-is-geen-optie waarmee kankerpatiënten iedere dag geconfronteerd worden. Leo van de Ven is deelnemer aan de Alped’Huzes waarvoor hij op 9 juni met 20 collega’s en 3.500 andere deelnemers de Alpe d’Huez gaat beklimmen. En dat zoveel keren als hij kan + 1. De “+1” in het kader van het motto “opgeven-is-geen-optie”.

De deelnemers aan de spinningmarathon hebben ’n tocht van 3 uren volbracht. Door de instructeurs Nick en Peter werden zij door de muziek en ’n fantastische lichtshow gestimuleerd om het uiterste te geven. Hiermee werd ’n prachtige simulatie van de werkelijkheid neergezet van de beklimming van de AlpeD’Huez waardoor veel deelnemers puffend en hijgend het einde hebben gehaald.
Het geld dat voor KWF kankerbestrijding is bijeen gebracht is een prachtig resultaat.
Ook de individuele resultaten zijn prestaties van formaat waarbij ieder op zijn eigen wijze ’n opgeven-is-geen-optie ervaring heeft beleefd .




Dit alles is mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van de firma Laco voor het beschikbaar stellen van de accommodatie en de organisatie, Marcel Wouters voor de licht-show, Cees en Pieter Abrahams voor het geluid/video beelden en Graveka, Jan Bolenius en Nico Elings voor het vervoer.

Prijzen voor de loterij zijn beschikbaar gesteld door Reyco, Henk Baars, Laco en Judith Timmermans nagelstudio.Ook ‘n groot aantal vrijwilligers hebben belangeloos meegeholpen. Hartelijk dank aan allen die ’n steen(tje) hebben bijgedragen aan het slagen van deze geweldige avond.

0 reacties:

Back to TOP