Sponsortijd

zondag 15 januari 2012

De maanden januari en februari staan in het teken van benaderen van shirtsponsoren. Door de overweldigende deelname van ruim 8.000 renners, verspreid over twee dagen, is het voor de organisatie een hele toer om alles te regelen. Een totaal van 8.000 renners houdt dan ook in dat er meer dan 10.000 kledingsetjes besteld moeten worden. Om dit allemaal op tijd voor elkaar te krijgen zijn de besteldata en aanlevertijden sterk verkort ten opzichte van voorgaande jaren.
De kledingsetjes moeten op 16 januari al besteld zijn en de logo's voor shirtsponsoring moeten 24 februari ingeleverd zijn.

Kort dag dus voor onze teamleden om shirtsponsoren te benaderen en over te halen om een donatie van meer dan € 1.000,- te doen.
Van diverse renners krijgen wij al namen en bedragen binnen en de verwachtingen zijn dan ook hoopvol.
Per teamshirt mogen er deze editie maximaal 16 logo's van eigen sponsoren geplaatst worden. Als de renners goed hun best doen wordt het nog vechten om een plaats op het shirt.



Sponsoring, zonder logo op het teamshirt, kan uiteraard altijd. Hier is geen deadline voor. De sponsoring is natuurlijk wel hard nodig. Elke euro wordt voor 100% gebruikt voor de strijd tegen kanker.
Maak gebruik van het elektronisch sponsorformulier, eenvoudig en snel. Formulier éénmalige machtiging.

0 reacties:

Back to TOP