Sponsorbedrag heeft stijgende lijn te pakken

zondag 22 januari 2012

Van onze penningmeester kregen we de laatste stand door van € 44.639,- . Een stijging van ruim € 30.000,- ten opzichte van de vorige stand. Natuurlijk wordt de druk nop dit moment op de mogelijke shirtsponsoren gelegd. De deadline voor shirtsponsoring is 24 februari. Na deze datum is het niet meer mogelijk om logo's in te dienen voor plaatsing op het shirt.
Voor de teams Alpe d'Achmea 1 en 2 zijn er op dit moment 12 en 10 shirtssponsoren definitief. Een aantal zit nog in de pipeline en het ziet er naar uit dat we bij beide teams een vol shirt van elk 16 bedrijfssponsoren kunnen krijgen. Vol is vol, er kunnen maximaal 16 logo's op een shirt.

Maar € 44.639,- is nog lang niet het beoogde bedrag voor ons afgegeven commitment. Er is nog veel werk te doen, en gelukkig worden er diverse acties voorbereid. Maar we verwachten van elk teamlid een substantiële bijdrage. Voor ideeën en tips, kijk eens op de actiepagina's van je teamleden. En vraag een teamlid hoe hij het doet, mogelijk zijn er acties samen te bedenken.

Denk aan de deadline van 24 februari met betrekking tot de shirtsponsoren. Succes.

0 reacties:

Back to TOP