96 beklimmingen Team Alpe d'Achmea

maandag 13 juni 2011

Editie 2011 zit er weer op. De 21 renners van Alpe d'Achmea hebben 9 juni een geweldige dag met plezier en emoties meegemaakt.

Plezier en emoties gaan samen, samengebald in die ene dag dat je als renner een onmenselijke prestatie levert. Als de beklimming moeilijk wordt denk je aan je dierbaren die de strijd verloren hebben of nog aan het strijden zijn. De hele klim omhoog. Samen met hen druk je de pijn weg en de pedalen naar beneden. Samen lever je de strijd tegen de onmacht en het geeft dan een explosie van emoties als je de top gehaald hebt. Niet vanwege de prestatie, maar dat je het voor iemand doet en het samen met iemand doet. "Dichter bij de hemel, kom je niet".

21 renners die een half jaar geleden elkaar niet kenden en op 9 juni elkaar lachend en huilend in elkaars armen sloten. Hoe mooi kan het zijn dat je na een half jaar je blijdschap en verdriet met elkaar kan delen. Alles komt bij elkaar op de top van deze berg.


Het team heeft met maar liefst 96 beklimmingen de flanken van de beruchte Alp d'Huez bedwongen. Een geweldig resultaat.

Opnieuw een week die ons bij zal blijven, maar de strijd gaat door. Volgend jaar staan we er misschien opnieuw en zullen we weer gaan strijden voor al die dierbaren die ons ontvallen zijn.

0 reacties:

Back to TOP