1ste trainingsclinic Berg en Dal

zondag 1 april 2012

Op zaterdag 30 maart vond de eerste bergtraining plaats. Dat was in Berg en Dal. Net als eerdere jaren is het spannend hoe zo’n aftrap wordt ervaren. De opkomst was ruim 20 deelnemers zeer goed.
De weersomstandigheden waren ook goed, wel koud, maar dat kan het in Frankrijk ook zijn. Er werd met veel enthousiasme getraind. Er werd met veel enthousiasme getraind.

Na afloop hebben we samen nog pannenkoeken gegeten. Ik vond het een zeer geslaagde training, en daarnaast zijn de eerste stappen gemaakt om elkaar beter te leren kennen. We maken als team een heel proces door om optimaal in vorm te zijn op 7 juni aanstaande. Voor het slagen van onze missie hebben we elkaars steun nodig. Mijn vraag aan jullie is dan ook om ervaringen uit te wisselen. Zeker de rijders die al eerder meededen kunnen hier een waardevolle rol in nemen.

Al met al een zeer geslaagde training. Tot de volgende training op zondag 15 april in de Ardennen. We starten daar om 10.00 uur (dus niet om 09.00 uur). De training duurt tot ongeveer 14.00 uur. 

Ad Timmermans

Trainer/coach

0 reacties:

Back to TOP