Geslaagde tweede teammeeting

donderdag 10 februari 2011

Woensdag 9 februari was de tweede teammeeting waarin sponsoring, teambuilding en training centraal stond. Ondanks de files was iedereen redelijk op tijd. Opnieuw werden we op het kantoor van Arepa welkom geheten door Pieter Benschop. Ditmaal werden we zelfs hartelijk ontvangen met soep en heerlijke broodjes.


Na een presentatie van onze teamcaptain over sponsoring en een enthousiast betoog van Cees Vente over de SupportActie weten we nu alles om gemotiveerd door te gaan met het binnenhalen van sponsorbedragen.








Voor de teambuilding was Ivo Ouwerkerk van bureau Grip-training uitgenodigd.  Ivo vond ons initiatief en doelstelling zo bijzonder dat hij in het kader van het anti-strijkstokbeleid ons kostenloos een geweldige training heeft gegeven. Door het bouwen van een kolossale toren werden de teamleden geprikkeld om een geweldige teamprestatie te leveren. Een mooie opdracht, met een fantastisch resultaat.
















Onze coach Ad Timmermans gaf vele tips en trucs over trainingsarbeid, voeding en technische zaken voor de aanloop en de dag van 9 juni 2011.

Een zeer geslaagde avond en dank voor het gebruik maken van de locatie, de sprekers en de deelnemers.

0 reacties:

Back to TOP