Onderscheiden door de Prins

donderdag 4 februari 2010

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Gala-avond van carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino. De vrijwilligersgroep uit Heino heeft de avond ondersteund als horecamedewerkers. (Ja ook boven de grote rivieren wordt carnaval gevierd.)
Tijdens deze avond is André Roelofs onderscheiden door prins Boet de Eerste vanwege zijn inzet als vrijwilliger en fietser voor Alpe d’HuZes. In zijn naam werden mede de overige vrijwilligers vanuit Heino genoemd. Afgelopen jaar is André op het laatste moment toegevoegd aan de groep vrijwilligers, komend jaar gaat hij behalve als vrijwilligers zelf ook fietsen met team Salland d’HuZes.
Op deze avond is een bedrag van €500 binnengehaald voor Team Salland d’HuZes, de inzet om het hoofd kaal te laten scheren door een lid van de carnavalsvereniging. Hoezo, bij de carnaval zijn ze gek!  Bovendien is de opbrengst van het avondje haring happen dit jaar ook bestemd voor Salland d’HuZes.
Ditmaal geen geld rechtstreeks voor team Alpe d’Achmea, maar voor Team Salland d’HuZes en heel veel waardering voor wat alle fietsers , maar ook de vrijwilligers doen. Daarom wel het vermelden waard op onze site dacht ik. Uiteindelijk gaan we toch allemaal voor hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor Alpe d’HuZes!
(Met dank aan de Sökkestoppers voor het beschikbaar stellen van de foto!)



0 reacties:

Back to TOP